Pages

Friday, July 3, 2009

Margelele De Rudraksha Simboluri Hinduse Ale Norocului Si Vindecarii

Margelele De Rudraksha Simboluri Hinduse Ale Norocului Si Vindecarii
Semintele copacului Rudraksha (Elaeocarpus granitrus) detin un loc foarte important in hinduism, ele fiind inzestrate cu compound proprietati divine si mistice.Colierele facute din margelele de Rudraksha sunt apprehensive a fi norocoase si pline de up-and-coming, ingloband o profunda semnificatie astrologica si niste puteri vindecatoare extraordinare.Exista credinta ca purtatorul unor astfel de margele este de neatins de pacate si protejat fata de orice gand malefic sau fapta rea.

"Legenda si originea Rudrashka "

Din punct de vedere etimologic, "Rudrashka " este un termen compus din cuvintele sanscrite "Rudra" ( unul din numele zeului Shiva) si "Ashka" ( insemnand "lacrima" (varsata)).Potrivit legendei, copacul Rudrashka s-a nascut din lacrimile lui Shiva.Scrierile stravechi, precum " Shiva Purana", "Padma Purana" si "Srimad Bhagavad" mentioneaza puterile magice si puternice ale lui Rudrashka. Act upon traditiei, de mii de ani, ramurile de Rudrashka au impodobit trupurile inteleptilor si sfintilor care au dus o viata cutezatoare in locuri pustii, in cautarea iluminarii si eliberarii spirituale.

"Proprietati si resurse medicale "

Potrivit sistemului curative Ayurveda, purtarea margelelor Rudraksha poate avea un efect pozitiv asupra inimii si sistemului nervos, avand darul de a indeparta stresul, tulburarile nervoase, anxietatea, depresia, palpitatiile si lipsa de concentrare.Sunt mentionate, de asemenea, efectele anti-imbatranire si proprietatile de inductivitate si electromagnetism.Se spune ca oamenii cu hipertensiune beneficiaza cel mai mult de efectele benefice ale semintelor de Rudraksha.

"Tipuri de Rudraksha"

Boabele de Rudraksha sunt clasificate in functie de numarul de "mukhi", adica de crapaturi si cute de pe suprafata lor.Se spune ca fiecare tip de boaba sau margea are un efect diferit, in functie de numarul de "mukhi" care o caracterizeaza.Margelele de Rudraksha sunt apprehensive vitale din punct de vedere astrologic intrucat fiecare epitome de boaba este scrupulous unei anumite planete.

"Cum recunosti boabele autentice de Rudraksha"

- Un bob sau o margea de Rudraksha nu pluteste niciodata la suprafata apei.

- Fierberea timp de pana la 6 ore a acestor boabe nu are nici un efect asupra lor.Un bob fals de Rudraksha se faramiteaza cu siguranta in acest interval de timp.

- Un bob spanking de Rudraksha nu este niciodata crapat la vreunul din capete.

- O samanta autentica de Rudraksha are intotdeuna un contur clar si o forma bine definita.http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated